Løsninger

Bransjer og løsninger

Vi leverer skreddersydde løsninger innenfor flere bransjer. Dette gir oss erfaringsutveksling på tvers, noe som er verdifullt for kundene våre. Leveransene våre inkluderer alt fra små, enkle anlegg til store komplette fabrikkstyringer.

DCS

DCS-løsningen vår er fra Siemens med PCS7. Dette gir effektiv engineering, god kvalitet og anlegg med høy oppetid. Vi leverer  løsningen på både små anlegg og store fabrikker, skalert med valg av lisenser og hardware.

Instrumentering

Hos oss får du råd og veiledning i valg av riktig instrumentering, gjerne satt sammen til en totalleveranse. Vi leverer instrumentering fra velrennomerte utstyrsfabrikanter.

PLS + HMI

Vi leverer skalerbare løsninger fra flere leverandører. Løsningene vurderes og skaleres ut fra behov og bruksområder.

Industriell IT/MES

Vi finner riktig løsning på utfordringen din, basert på kompleksiteten og størrelsen på anlegget. Den nye løsningen tilpasses og sys sammen med eksisterende system og implementeres og idriftsettes av oss og våre partnere.

Motordrifter

Vi har svært god kompetanse på feltet og leverer alt fra små enkle drifter til store, komplekse systemer.

Elektro/tavle

Elektroavdelingen vår gjør nødvendige beregninger og leverer komplett elektroengineering. Vi bygger styretavler for automatisering. Gjennom partnere leverer vi også store effekttavler.

Veieteknologi

Vi har lang erfaring innenfor veieteknologi gjennom vår fusjon med Mittet Tekniske. Vi tilbyr det meste av utstyr innenfor vekter og merkesystemer.

Kontakt oss for mer info:

  • Sertifisert personell på instrumentering og veieteknologi
  • Reparasjon av vekter og printere
  • Kontroll og kalibrering / bistand mot Justèrvesenet
  • Telefonsupport / faste serviceavtaler

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.