OM VISIONTECH

VisionTech ble etablert i 2003. Filosofien og forretningsidéen var, da som nå, at åpne og uavhengige løsninger gir det beste resultatet for kundene.

I 2004 fusjonerte vi med Autipro AS. Dette ga oss bred kompetanse på produkter utenfor Siemens sortiment.

Et langt og godt samarbeid med Johan Lång Automasjon AS førte til verdifull erfaring med marin sektor. Samarbeidet fungerte så godt at selskapet ble innlemmet i VisionTech i 2006.

De neste årene økte både antall medarbeidere og kunnskaps- og kompetansenivået. Et team fra Basic Automation AS ble en del av VisionTech, noe som ga oss spisskompetanse på tavle- og maskinbygging, samt automatisering for en rekke større industribedrifter. Høsten 2014 ble Mittet Tekniske fusjonert inn i VisionTech.

I dag leverer vi tjenester og løsninger for de fleste bransjer og sektorer, fra tungindustri og tunnelstyring til næringsmiddelindustri, offshore og akvakultur. Vi har hovedkontor på Tunga i Trondheim, og VisionTech-teamet består av kunnskapsrike og engasjerte mennesker som til sammen utgjør et av de mest kompetente automasjonsmiljøene for industrien! 

VÅRE VERDIER - VÅRT DNA

I VisionTech har vi som mål å være i front og alltid ha de beste løsningene, de beste folkene og den beste servicen. Dette gjenspeiler seg også i kjerneverdiene våre: Engasjert, Løsningsorientert, Samarbeidende og Kompetent.

 

Våre verdier er vårt DNA og de legger grunnlaget for hvilke forventninger kundene våre skal ha til et samarbeid med oss. 

Vår misjon er å skape toppmoderne og skreddersydde automatiseringsløsninger av høy kvalitet.

 

Sammen med vår visjon er våre verdier og misjon en viktig drivkraft i hverdagen, og en av hovedårsakene til at vi er en etterspurt samarbeidspartner med en solid kundeportefølje.

 

Vår visjon: Vi løser det, med framtidens teknologi!

VÅRE ANSATTE

Vårt største konkurransefortrinn er menneskene som jobber her. Det er de som gjør det mulig å utvikle og levere avanserte automatiseringsløsninger, og det er de som hver dag gir den gode servicen vi er kjent for!

Teamet vårt består av ærekjære og engasjerte fagfolk som sammen bidrar vi til at VisionTech beholder posisjonen som en ledende leverandør av elektro- og automatiseringsløsninger.

RUNAR HOLTE

Daglig Leder

EINAR RØNNING

Salgssjef

BÅRD MALVIK

Salgsingeniør

HELEN OVERAAE

Administrasjonssekretær

HEGE BERDAHL

Systemingeniør

TORE BLAKSTAD

Systemingeniør

MARTHE BONDE

Systemingeniør

SEBASTIAN BRUDER

Systemingeniør

TORE EGIL HALSE

Senior Systemingeniør

MARTIN SELLIN HATLING

Systemingeniør

OLAF HOLMEN

Senior Systemingeniør

JAN OVE HOSEN

Tekniker

ERLEND ILSTAD

Systemingeniør IT

MAGNUS JENSEN

SYSTEMINGENIØR

ANDERS LYSØ

Systemingeniør

CARL ERIK JOHAN LÅNG

Senior Systemingeniør

VIKTOR MIKALSEN

SYSTEMINGENIØR

OLE EINAR MOE

Systemingeniør

VIDAR OKKENHAUG

Systemingeniør

ÅGE ANDRÉ SJÅVIK

Systemingeniør

JØRGEN SIRUM

Systemingeniør

ERLEND SKRØVSETH

Systemingeniør

KRISTIAN STAW

Systemingeniør

LASSE IVERSEN

Lærling