VI HAR GLEDEN AV Å PRESENTERE ENDA FLERE FLOTTE MEDARBEIDERE!

LASSE IVERSEN

Lasse startet det offisielle løpet som lærling hos oss 1. juli, men har også vært hos oss en periode før dette for å få et innblikk i automasjonsfaget. 

Han er tidligere utdannet kokk, men har nå tatt beslutningen om å endre karrierevei. Vi opplever Lasse som godt interessert i faget og ivrig på å lære. Han har allerede tatt del i flere prosjekter og får utvidet kompetansen sin både på elektro og styresystem!

MARTIN SELLIN HATLING

Martin startet som systemingeniør hos oss 1. august og går inn i et team med dyktige kolleger. 

Han kommer fra Equinor og har god erfaring med styresystem og instrumentering. Martin ser frem til å utvikle sin kunnskap videre innen faget og har allerede blitt kjent med flere av teknologiene og kundene hos VisionTech!

FLERE NYHETER FRA VISION TECH

NYTT PARTNERSKAP: INTELECY

Maskinlæring og KI har full fart på vei inn i prosessindustrien, og vi er stolte av å ha inngått et partnerskap med Intelecy for å kunne utnytte denne teknologien på best mulig måte.

GRÜNDER, VISJONÆR OG JUBILANT:

Det hele startet i 2003 med en idé om å etablere en bedrift som forsto industriens behov, i tillegg til å være en trygg partner både innen prosjekt og service. I år feirer Olaf Holmen 20 år i VisionTech!

FRA FOSSILDREVET TIL ELEKTRISK

VisionTech ønsker å være en aktiv pådriver for det grønne skiftet, og jobber kontinuerlig for å redusere negativ innvirkning på miljøet fra egen virksomhet. Ta en titt på våre nye firmabiler!