OLAF HOLMEN - EN GRÜNDER OG VISJONÆR I VISIONTECH AS

Olaf Holmen er en av flere gründere bak VisionTech AS og det hele startet med en idé om å etablere en bedrift som forsto industriens behov, i tillegg til å være en trygg partner både innen prosjekt og service. VisionTech har nå en stor, etablert kundemasse og feirer i år 20-års jubileum; så en kan trygt si at vi har gjort noe rett på veien!

 

En stor bidragsyter til VisionTechs suksess er nettopp Olaf, og han er i dag den eneste av gründerne som fortsatt er ansatt i bedriften. Noe som betyr at han feirer 20 år i VisionTech i år!

 

Olaf har, som Senior Systemingeniør, meget god prosessforståelse og en uvurderlig kompetanse på blant annet Siemens PCS7. Han er en enorm ressurs og et forbilde for alle ansatte med sin upåklagelige arbeidsmoral og stå-på-vilje! Som en av hans kolleger så enkelt sa det: "Det anlegget Olaf ikke får i gang er ikke verdt å idriftsette!"

 

Olaf jobber for tiden mye med CCS-prosjektet Langskip hos Heidelberg Materials Brevik.

Langskip er et av de første prosjektene for CCS i verden som utvikler en infrastruktur som har kapasitet til å lagre betydelige mengder CO2 fra flere land. Med Langskip går Norge helt i front i utviklingen av en teknologi som kan bli avgjørende for å nå klimamålene.

 

Heidelberg Materials Brevik kan bli verdens første sementfabrikk utstyrt med et anlegg for fangst av CO2, og VisionTech er stolte av å være en del av dette prosjektet!

FLERE NYHETER FRA VISION TECH

NYTT PARTNERSKAP: INTELECY

Maskinlæring og KI har full fart på vei inn i prosessindustrien, og vi er stolte av å ha inngått et partnerskap med Intelecy for å kunne utnytte denne teknologien på best mulig måte.

VI HAR STYRKET LAGET

I løpet av sommeren har vi fått på plass flere nye medarbeidere som vi ønsker å presentere. Ta godt i mot de nyeste tilskuddene til VisionTech AS; Lasse og Martin!

FRA FOSSILDREVET TIL ELEKTRISK

VisionTech ønsker å være en aktiv pådriver for det grønne skiftet, og jobber kontinuerlig for å redusere negativ innvirkning på miljøet fra egen virksomhet. Ta en titt på våre nye firmabiler!