FRA FOSSILDREVET TIL ELEKTRISK - VI HAR OPPGRADERT BILPARKEN!

ET VIKTIG STEG I RIKTIG RETNING

VisionTech ønsker å være en aktiv pådriver for det grønne skiftet, og jobber kontinuerlig for å redusere negativ innvirkning på miljøet fra egen virksomhet.

 

I tråd med vår miljøprofil ble det derfor naturlig å velge elektriske kjøretøy da to av våre fossildrevne firmabiler skulle byttes ut. Vi tok turen over gata til Møller Bil Trondheim (som er eksperter på Volkswagen og Audi) for å se på modellene de forhandler.

 

Valget falt på Volkswagen ID. Buzz, og med en rekkevidde på inntil 415 km kommer vi oss både fram og tilbake fra kundene våre i Midt-Norge - med minimalt klimaavtrykk!

 

Bilene er helfoliert av Bilreklame AS for å forlenge lakkens levetid, og vi er svært fornøyde med designet som er helt i tråd med vår grafiske profil. 

FLERE NYHETER FRA VISION TECH

NYTT PARTNERSKAP: INTELECY

Maskinlæring og KI har full fart på vei inn i prosessindustrien, og vi er stolte av å ha inngått et partnerskap med Intelecy for å kunne utnytte denne teknologien på best mulig måte.

GRÜNDER, VISJONÆR OG JUBILANT:

Det hele startet i 2003 med en idé om å etablere en bedrift som forsto industriens behov, i tillegg til å være en trygg partner både innen prosjekt og service. I år feirer Olaf Holmen 20 år i VisionTech!

VI HAR STYRKET LAGET

I løpet av sommeren har vi fått på plass flere nye medarbeidere som vi ønsker å presentere. Ta godt i mot de nyeste tilskuddene til VisionTech AS; Lasse og Martin!